MENÜ
İzmir 12°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeşme, büyük yarışa hazır!
Spor
26 Nisan 2024 Cuma 16:43

Çeşme, büyük yarışa hazır!

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 7. Etabı Çeşme-İzmir parkuru için hazırlıklar tamamlandı. Çeşme, yarın startı verilecek büyük yarışı bekliyor.

Denizhan Güzel

Türkiye ve Avrupa’da yakından takip edilen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunun 7. Etabı olan Çeşme-İzmir parkuru yarın verilecek start ile başlayacak. Çeşme Kalesi önünden saat 11.30’da başlayacak yarışta İzmir etabı Karşıyaka iskelesinde tamamlanacak.

Çeşme’den start alacak bisikletçiler, Atadağ caddesinden Paşalimanı kavşağını geçerek ve Şifne’ye doğru ilerleyecekler. Reisdere mahallesi’nden 11.551 civarıda geçecek olan takımlar daha sonra Alaçatı kavşağından dönerek 12.15 sularında Germiyan’dan geçiş yapacaklar. Ildır yolundan Kadıovacık  yolunu takip edecek olan bisikletçiler Barbaros köyünden Urla’ya devam edecekler.

Bugün gerçekleştirilen Kuşadası-Manisa (Spil) etabını Hollandalı Frank Van den Broek 6. etabı finiş çizgisinden Merhawi Kudus ve Paul Double'nin önünde geçerek aldı. Yarış, TRT Spor, Eurosport S Sport ve X platformundan canlı olarak yayınlanıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme