MENÜ
İzmir 11°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeşme Yarımadası’nda Kar uyarısı!
Bölge
15 Şubat 2021 Pazartesi 16:18

Çeşme Yarımadası’nda Kar uyarısı!

Meteoroloji 2.Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, bu gece saatlerinden başlayarak, yarın öğle saatlerine kadar aralıklarla Çeşme yarımadasında orta şiddette kar yağışı uyarısı verildi.

Meteoroloji’den yapılan son değerlendirmelere göre; İzmir’de rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden fırtına yer yer kuvvetli fırtına (60-80 Km/saat), şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Bugün gece saatlerinden başlayarak, yarın öğle saatlerine kadar aralıklarla Çeşme yarımadasında (Çeşme, Karaburun, Urla, Güzelbahçe, Narlıdere), kuzey ilçelerinde (Menemen, Foça, Aliağa, Dikili, Bergama, Kınık) ve Kemalpaşa çevrelerinde orta kuvvette, il merkezi ve diğer ilçelerde hafif kar yağışı beklenmektedir. Kar yağışının meydana getirebileceği buzlanma ve don olayı ile karayolu ulaşımında aksamalar, fırtına nedeniyle de meydana gelmesi muhtemel deniz ve hava ulaşımında aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Oluşması Muhtemel Riskler Buzlanma - Don Olayı - Ulaşımda Aksamalar

Başlama-Bitiş Zamanı 16.02.2021 00:00 - 17.02.2021 18:00

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme