MENÜ
İzmir 11°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeşme Plajları Atlı Birliklere emanet!
Turizm
5 Temmuz 2020 Pazar 13:23

Çeşme Plajları Atlı Birliklere emanet!

Türkiye'nin en gözde tatil merkezlerinden olan ve her yıl binlerce turistin ağırlandığı Çeşme sahillerinde, atlı polis ve jandarma birlikleri denetim yapıyor.

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Çeşme sahillerinde, polis ve jandarma atlı birlikleri denetim yapmaya başladı. Yaz aylarıyla birlikte hareketliliğin arttığı Ilıca ve Pırlanta plajlarında görev alan atlı birlikler tatilcilerin yoğun ilgisini çekiyor.

Yaya devriye, Yunus, Martı ve köpekli polislerin sürekli denetim yaptığı plajlarda, 1 Temmuz itibarıyla atlı birlikler de plajlarda görev almaya başladı.

Kumsallarda 2 ve 4'erli ekipler olarak denetim yapıp devriye gezen atlı birlikler, yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçip olaylara da anında müdahale ediyor. Atlı birlikler, vatandaşlar tarafından da ilgiyle karşılanıyor.

JANDARMA’NIN ATLI BİRLİKLERİ PIRLANTA PLAJI’NDA

Nevşehir JAKEM atlı birliklerden gelen özel eğitimli Fulya(6), Pamir(21), Aybüke(18) isimli atları ile yaya ve motorlu taşıtlarla ulaşımın zor olduğu Jandarma’nın sorumluluk sahasında bulunan sahil bölgelerinde göreve başladı.

Astsubay biniciler devriyeye ilk olarak Çeşme Pırlanta plajında başladı.  Plaj haricinde ormanlık ve mesire alanlarda da görev yapan atlı birlikler yaz sezonu boyunca görev yapacak. Vatandaşın huzuru ve asayişinin yanı sıra hayvan sevgisini de vatandaşlara aşılayan Jandarma Atlı ekipleri günün il ışıklarıyla mesaiye başlıyor. Sadece Çeşme’de görev yapmayan birlikler Özdere, Gümüldür sahillerinde de aynı görevi sürdürüyor. Vatandaşlar uygulamadan memnun kalırken , içlerinin daha rahat olduğunu ve güven duyduklarını dile getirdi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme