MENÜ
İzmir 13°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeşme Marina Tavla Turnuvası'nda Ekim ayı şampiyonu belli oldu
Spor
14 Ekim 2019 Pazartesi 15:12

Çeşme Marina Tavla Turnuvası'nda Ekim ayı şampiyonu belli oldu

Çeşme Marina ve Sir Winston Pub işbirliği ve Reedersponsorluğuyla, 2019'un 2. Çeşme Marina Tavla Turnuvası 12 Ekim Cumartesi günüSir Winston Pub Çeşme Marina’da yapıldı. Heyecanın bol olduğu turnuvaya 36tavla sever katıldı.

Cumartesi sabah bol güneşli yazdan kalma bir havada Çeşme Marina’da toplanan katılımcılar, kura çekimi sonrasında oyuna başladılar. Çeyrek finale kadar tek eleme usulü ile oynanan maçlar sonucunda çeyrek finale kalan katılımcılar belirlendi. Çeyrek finalistler arasında çekilen kura sonrasında turnuvaya çift eleme usulü ile devam edildi. 

Toplamda 6 saat süren turnuva sonucunda finale Yüksel KAMAY ve Recep ARI kaldı. 5’lik set üstünden yaptıkları maç sonucunda Recep ARI, 2019 yılının ikinci şampiyonu oldu ve Özel Yapım Tavla ile Reeder tarafından hediye edilen cep telefonunu kazandı. Turnuvada ikinci olan Yüksel KAMAY’a ve üçüncü olan Atilla DEMİREL’e ise Reeder tarafından tablet hediye edildi.

Çeşme Marina Ticari İşler Müdürü Toker GÜRER, “Yazdan kalma bu güzel havada turnuvamızda bizimle beraber olan tüm yarışmacılarımıza ve paydaşlarımıza teşekkür ederiz. Bu turnuvada Reeder bizimleydi, 2020 yılında yapacağımız turnuvalarda yeni sürprizler ile tavlaseverlerle birlikte olacağız.” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme