MENÜ
İzmir
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeşme EMITT Fuarı'na hazır
Turizm
12 Ocak 2020 Pazar 10:40

Çeşme EMITT Fuarı'na hazır

Dünyanın en önemli 4 turizm fuarı arasında yer alan EMITT, Türkiye’den 25 il ve aralarında turizmin gözde ilçesi Çeşme'nin de olduğu 22 ilçeyi dünya ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Aralık ayında İzmir'de gerçekleştirilen Travel Turkey Fuarı'nda, özgün standıyla dikkatleri üzerinde toplayan Çeşme, 30 Ocak - 2 Şubat tarihleri arasında, İstanbul'da, EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda da, Çeşme Belediyesi'nin desteğiyle açılacak standıyla dikkatleri çekecek. 

24. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, Türkiye’nin markalaşmış turizm destinasyonlarını turizm sektörü ile buluşturacak. 30 Ocak – 2 Şubat 2020 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Fuar’da, Antalya’dan Trabzon’a, Diyarbakır’dan Balıkesir’e, Muş’tan Ardahan’a kadar 25 il turistik değerlerini anlatacak.

İllere ek olarak, Türkiye turizminin en önemli destinasyonları arasında yer alan Çeşme'nin de yer aldığı 22 ilçe, turizm değerlerini, kültürel varlıklarını ve yöresel lezzetlerini dünyaya tanıtacak. 

60 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor

EMITT Fuarı, turizm profesyonellerinin yanı sıra fuara özel avantajlı tatil fırsatları sunduğu için tatil ziyaretçi bakımından da yoğun geçen bir fuar oluyor. Bu yıl 60.000’in üzerinde ziyaretçinin Fuar’a gelmesi bekleniyor. EMITT Fuarı, bir önceki yıl dört günde elde edilen 3 milyar TL olan toplam iş hacmini bu yıl 4 milyar TL’nin üzerine çıkarmayı hedefliyor.  

EMITT’te yoğun bir etkinlik programı var

  Her yıl olduğu gibi EMITT 2020’de de TTYD, TÜROFED, TÜRSAB gibi sektöre yön veren kurumların ağırlanacağı Başkanlar Forumu’nda dernek başkanları, akademisyenler ve karar vericiler, sorumlu ve sürdürülebilir turizme dönüşümün nasıl gerçekleşeceğini ve sektörün dijitalleşme sürecini konuşacaklar. Fuarla eş zamanlı gerçekleşecek etkinlik programında; konferanslar, keynote sunumlar, atölye çalışmaları, yerel ve uluslararası katılımcıların sahne şovları ile dolu günler ziyaretçileri bekliyor olacak. Diğer yandan turizm tanıtım ve pazarlamasında kullanılmaya başlanan yeni teknolojiler ve dijital çözümler de ziyaretçiler için hazırlanan deneyim alanlarında sunulacak. VR teknolojisi ile Göbeklitepe, Everest Tepesi gibi destinasyonlar tanıtılırken, Louvre Müzesi’nden sonra ilk kez Sanal Mona Lisa Sergisi İstanbul’da EMITT Fuarı aracılığı ile deneyimlenecek.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme