MENÜ
İzmir 18°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Boyalık Beach ilk misafirini çiçeklerle karşıladı
Turizm
11 Haziran 2020 Perşembe 09:52

Boyalık Beach ilk misafirini çiçeklerle karşıladı

Covid-19 salgını sonrası normalleşme döneminin başlamasıyla, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde kapılarını açan Boyalık Beach Otel Çeşme, otele giriş yapan ilk misafirini çiçeklerle karşılayarak onlara hoş bir sürpriz yaptı.

Korona salgını önlemlerinin olumlu sonuç vermesiyle normalleşme dönemine giren Türkiye, bu süreçte kapalı olan çeşitli sektörlerde de kapılarını açmaya başladı. 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde kapılarını açarak sezona başlayan Boyalık Beach Otel Çeşme ise ilk misafirlerini kapıda çiçeklerle karşıladı.

Türkiye’nin bu salgın sürecinde olumlu bir sınav verdiğini belirten Boyalık Beach Otel Çeşme Genel Müdürü Orhan Belge, “Erken alınan önlemler, önlemlere uyan vatandaşlarımız ile bu süreci başarı ile sürdürdüğümüzü düşünüyorum. Artık normalleşme adımlarının atıldığı bu dönemde biz de sosyal mesafeyi gözeten restoran, plaj ve sosyal alanlarımız ve hijyen önlemlerimiz ile sezona hazırlandık” dedi. 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde ilk misafirlerini ağırlamaya başladıklarını söyleyen Belge, “İlk gün gelen ilk misafirimizi kapıda çiçeklerle karşıladık. Misafirlerimiz de bu uygulamadan son derece hoşnut kaldı” diye konuştu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme