MENÜ
İzmir 13°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
“Benim CHP’liliğim asla tartışılmaz!”
Politika
15 Şubat 2021 Pazartesi 01:45

“Benim CHP’liliğim asla tartışılmaz!”

Çeşme’de Memleket Hareketine katılacağı konuşulan Muhittin Dalgıç, “ Benim CHP’liliğim asla tartışılmaz. Çalışmalarıma partim için devam ediyorum” açıklamasında bulundu.

Denizhan Güzel

Muharrem İnce’nin lideri olduğu Memleket Hareketi’ne geçeceği iddia edilen Çeşme Belediyesi eski Başkanı Muhittin Dalgıç, Gündem Çeşme’ye açıklamada bulundu.

Kendisinin CHP içerisinde 25 yıldır aktif siyaset yaptığını belirten Dalgıç, “Memleket Hareketi için hayırlısı olsun ama benim bu hareket içinde olmam gibi bir şey yok! Hiç düşünmedim. Ayrılan arkadaşlara da başarılar diliyorum” dedi.

Muhittin Dalgıç, insanların kendi görüşleri doğrultusunda siyasi arayışlar içinde mutlaka yer alacaklarını da belirterek, “ Bunu da saygı ile karşılamak gerekiyor. Ama kendi siyasi görüşüm asla değişmez ve benim Cumhuriyet Halk Partililiğim asla tartışılmaz. Bunu genel ve yerel seçimlerde de gösterdim. Yerel seçimde aday gösterilmeme rağmen partimin seçimi kazanması için çalıştım. Benim başka bir alanda siyaset yapacağımı söyleyenlere de sadece gülüyorum. Yarın ne olur bilemem ama ben partim adına çalışmalarımı sürdürüyorum” açıklamasında bulundu.

Dalgıç, siyasetten bir beklentisinin olmadığını da sözlerine ekleyerek, “ Belediye başkanlığına tabandan geldim. Siyaseti bir beklenti içinde yapsaydık çok daha farklı konumda olurduk. Aksine biz kendimizden verdik. Aklımızın, beynimizin yettiği kadarı ile katkı sunmaya çalıştık. Hem genel, hem yerel siyasete aynı tarzda devam ediyoruz. Aktif olarak 25 yıldır siyasetin içindeyim ve devam ediyoruz. Bu süreçte de partimin her organında görev aldım. Meclis üyeliği, İl ve İlçe delegeliği, üç dönem gururla belediye başkanlığı yaptım. Türkiye’nin siyasi ortamında tabii ki değişik hareketlilikler olacaktır. Giden arkadaşların kendi düşünceleridir. Ben onlara kızmıyorum. Ben buradayım” diye konuştu.

Muharrem İnce’nin lideri olduğu Memleket Hareketini de değerlendiren Çeşme Belediyesi eski Başkanı Muhittin Dalgıç, “ Maalesef Cumhuriyet Halk Partisi’nin kendi evlatlarına sahip çıkmama durumu var. Onlarca belediye başkanı hiçbir şey sorulmadan kenarda bırakılmış. Siyaset hızlı ilerleyen bir yapıdır ama bizim herkese ihtiyacımız var. Parti kendi evlatlarını dışarıda bırakmamalı. Bunu bir yerlere getirsinler anlamında söylemiyorum. Maalesef bu birlikteliği parti içerisinde göremiyoruz. Ülkenin geçtiği durum ortada. Her şey ters giderken bizim birlik içerisinde olmamız gerekiyor. Artık sokakta olmak gerekiyor. Bu günkü siyasette ise mutlaka ittifaklar yapılmalı. Mutlaka birlikteliği sağlamak lazım ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin de böyle bir gücü var” diyerek sözlerini tamamladı.   

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme