MENÜ
İzmir 15°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başarılarını yemekle kutladılar
Kültür-Sanat-Magazin
16 Ocak 2020 Perşembe 13:11

Başarılarını yemekle kutladılar

Çeşme Güzel Sanatlar Derneği Türk Halk Müziği Korosu, başarılı Kış Konseri'nin ardından yemekli bir toplantıda bir araya geldi. 

Çeşme Güzel Sanatlar Derneği Türk Halk Müziği Korosu, 11 Ocak Cumartesi günü, Çakabey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdikleri ve türküseverlerin büyük ilgi gösterdiği konserin ardından, 15 Ocak Çarşamba günü, yemekli bir toplantıda başarılarını kutladılar.

Türk Halk Müziği Korosu'nda yer alan dernek üyelerinin eşleri ile birlikte katıldıkları yemekte bir konuşma yapan Çeşme Güzel Sanatlar Derneği Başkanı Osman Uysal, "Başarılı bir konserin ardından hepinizin yüzünün güldüğünü görüyorum. Bu sefer, koromuzun üyeleri ve aileleriyle beraber olalım istedik. Umarım, gelecekte daha kalabalık bir yemekte birlikte oluruz. Çok güzel bir konser geride kaldı. Her konserde aynı şeyleri duymaya alıştım. Ama bu konserde duyduğum şu söz; 'Bir önceki konserden daha mükemmeldi' sözü, bunu sadece izleyenler değil, İzmir'den gelen saz ekibi de söylüyor, beni çok mutlu etti. Demek ki biz, bu işi, repertuar, ses sistemi gibi teknik boyutta iyi yapıyoruz. Bizi izleyen insanlara keyif veriyoruz. Konserlere başlayalı sekiz yıl oldu. İlk başlarda konser biletlerini zorla satıyorduk. İnsanlar şimdi, 'Bir sonraki konser ne zaman' diye soruyor. Tabi bu aşamaya gelmek kolay olmadı. Geride bıraktığımız sekiz yıl, çok büyük emek ve mücadeleyle geçti. Artık Çeşme'de Türk Halk Müziği'ni seven, 'Konser ne zaman' diye soran insanlar var. Bu kitleyi hep beraber oluşturduk" diye konuştu.

Dernek Başkanı Osman Uysal'ın da bağlamasıyla türküler söylediği yemek, gecenin geç saatlerine kadar devam etti. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme