MENÜ
İzmir 14°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Alaçatıspor'da Soner Varhan dönemi
Spor
20 Ağustos 2019 Salı 16:15

Alaçatıspor'da Soner Varhan dönemi

Alaçatıspor Olağanüstü Genel Kurul toplantısında Çeşme Belediye Meclis Üyesi Soner Varhan Kulüp Başkanlığı'na seçildi.

Alaçatıspor Kulübü eski Başkanı Namık Kemal Aydoğdu'nun yeniden aday olmayacağını belirterek Olağanüstü Genel Kurul toplantısı kararı almasının ardından, 13 Ağustos tarihinde yapılan ilk toplantıda çoğunluk sağlanamayınca, ikinci toplantı çoğunluk aranmaksızın bugün gerçekleştirildi. 

Olağanüstü Genel Kurul toplantısında tek aday olan Soner Varhan, yapılan seçim sonucunda Alaçatıspor Kulübü Başkanı seçildi. 

Yeni Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu; Barış Koparal, Uğur Özen, Burak Beşer, Tuncay Kılıç, Rahmi Yılmaz, Yusuf Bademci, Ozan Gençalp ve Hasan Sarı. 

"Her zaman, tam destek kulübümüzün yanında olacağız"

Öte yandan Alaçatıspor Taraftar Grubu da sosyal medya sayfasında bir mesaj yayınlayarak, yeni Kulüp Başkanı Soner Varhan'ı kutladı. Yayınlanan mesajda şöyle denildi; 

"Bugün yapılan seçimli kongrede kulübümüzün yeni başkanı Soner Varhan oldu. Alaçatımız'a hayırlısı olsun. Yönetimimize ve başkanımıza başarılar dileriz. Her zaman tam destek kulübümüzün yanında olacağız. Görevi devreden Namık Kemal Aydoğdu başkanımıza ve yönetimine de 6 yıl boyunca yaşattığı başarılar ve sevinçlerden dolayı teşekkür ederiz. Alaçatıspor'a tarihi başarılar yaşattı. Kazanan kulübümüz olsun. En büyük Alaçatıspor!"

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme