MENÜ
İzmir 14°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Alaçatı'da Sanat
Kültür-Sanat-Magazin
24 Eylül 2019 Salı 11:02

Alaçatı'da Sanat "BİR"leşmesi

Çeşme'nin Alaçatı Mahallesi'nde, "Alaçatı Sanat 'BİR'leşmesi" temasıyla bir dizi sanat etkinliği gerçekleştirilecek. 

Alaçatı Sanat Haftası, 25-29 Eylül’de,  Alaçatı Sanat ve Kültür Derneği  ve Baykuşhane Eğitim ve Sanat Kooperatifi  Derneği işbirliği ve Çeşme Belediyesi'nin katkıları ile düzenleniyor. Geçen yıllara göre farklı bir vizyonda gerçekleştirilecek olan Sanat Haftası'nın bu yılki teması  "Alaçatı Sanat 'BİR'leşmesi" olarak belirlendi. 

Bir masal havası içinde geçecek olan "Alaçatı Sanat 'BİR'leşmesi"nin masal kahramanları ise Mardin ve Şırnak'tan gelecek olan çocuklar olacak. Masal kahramanı olacak konuk çocuklar, İstanbul, İzmir ve Alaçatı’dan gönüllü sanatçıların hazırladığı farklı disiplinlerde atölyelere katılacaklar…

5 gün boyunca Alaçatı'nın her köşesi sergiler, konserler, etkinlikler ve atölyelerle dolu olacak. Sanat Haftası etkinliklerinde, Çizgi Sanat Akademisi "Cindirella Balesi"ni, Cep Sahne Simurg ise Haluk Polat Vokal ve koro gösterisini sunacak.

Etkinlikler kapsamında, Sühandan Özay "Lif Sanatı Sergisi", Doğu Biricik "Fotoğraf Sergisi", Sayra İnce Muran, Hande Bilten Erduhan ve Ardıç Muran "Masallar", Ozan Ünal "Heykel Sergisi", Pınar Birim "Resim Sergisi", Ayça Hayret "Resim Sergisi", Alaçatı Sanat ve Kültür Derneği "Karma Sergi"leri sanatseverlerin beğenisine sunulacak. 

Alaçatı'da Sanat "BİR"leşmesi  kapsamında 5 gün boyunca, Ozan Ünal "Kollektif Heykel Atölyesi", Aysun Yenice "Mozaik Atölyesi", Gamze Toper "Dans Atölyesi", Pınar Birim ve Zeynep Aslı Çoksenim "Resim Atölyeleri", Haluk Polat "Dünya Müzikleri Atölyesi", Mehtap Doğanca "Veri Görselleştirme Atölyesi", Didem Köktaş "Anlatma Sanatı Atölyesi", Aybike Taşkın " Sanat  ve Beden Dili Atölyesi".  Gözde De Gregorio " Doğal Boyama Atölyesi",  İlayda Uzunarslan " Şapka Tasarım Atölyesi",  Tanıl Çokşenim "Siz Mimar Olsaydınız" ve Şebnem Uzunarslan "Tasarım Masalları" atölyeleri gerçekleştirilecek. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme